I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter250 gram Hvedemel
0.5 tsk. Natron
25 gram Sukker
4 dl. Kærnemælk
3 æg 1 æg størelse 2.
50 gram Smør
evt.1 tsk reven citronskal
Hvedemel, natron og sukker røres sammen til en glat masse med kærnemælken. æggeblommerne tilsættes sammen med det smeltede fedtstof og reven citronskal.
Hviderne piskes stive og vendes i massen.
æbleskiverne bages i palmin eller andet fedtstof i en god varm æbleskivepande.
Hullerne fyldes ca. 2/3 op med æbleskivedej og når de er bagt på den ene side, vendes de med en gaffel eller strikkepind og bages færdig.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Ingen Opskrifter - prøv igen senere
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!