I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Bededags hveder Dato tilføjet: 9 Dec 2010
Opført i: Brød & Kager
Ingredienser

50 gram Smør
2.5 dl. Vand
50 gram Gær
1 æg
1 spsk. Sukker
1 tsk. Salt
550 gram Hvedemel

Madlavning instruktioner

Smelt smørret og hæld det i en skål. Kom vand og gær i, og rør det sammen. Tilsæt æg, sukker, salt og det meste af melet og bland det godt. ælt resten af melet i, men sørg for at dejen ikke bliver for fast. Melmængden afhænger noget af æggets størrelse og melets fugtighed.

ælt dejen blank og lad den hæve tildækket i skålen ca. 1 time.

ælt dejen let igennem og del den i 12 stykker. Tril dem til boller og læg dem ret tæt sammen i en smurt bradepande.

For at hvederne skal blive luftige, hæves de over damp. Sæt bradepanden med hvederne over en gryde med næsten kogende vand, og lad dem efterhæve tildækket ca. 15. minutter.

Bag hvederne 15-20 minutter ved 200 grader. Afkøl hvederne på en bagerist og bræk dem fra hinanden.

Flæk hvederne og rist dem gyldne i ovnen ved 225 grader

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.19/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.2/5 (73 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Bolle dej Citronspecier Valnøddekage bolledej II Dyreryg, marineret og grillet

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005490

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk