I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
bolledej II Dato tilføjet: 9 Dec 2010
Opført i: Brød & Kager
Ingredienser

50g Gær
3dl vand
1dl Creme fraiche 9%
50ml Flydende Becel
1spsk salt
2spsk sukker
1 æg
100g Majsmel
200g Grahamsmel
400g Hvedemel (evt. ekstra)

æg til pensling

Madlavning instruktioner

Varm og Creme fraiche (36grader) og opløs gæren heri. Tilsæt flydende Becel, salt, sukker og æg. Rør det godt sammen med en håndmikser eller røremaskine.

Tilsæt majs & grahamsmelet og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og rør til dejen næsten ikke klistrer mere. Lad dejen hvile, et lunt sted, i skålen ca. 25 min.

Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

Lav til ”Muffins” (ca. 18 stk.), boller (ca. 16 stk.), pizza snegle (ca. 25 stk.) osv. og lad hvile i 15 min.

Pensl med sammenpisket æg, og bag dem i ca 12 min. (10 min. ved pizza snegle) midt i ovnen.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.3/5 (75 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Anderledes frikadeller Bolle dej Dyreryg, marineret og grillet Bededags hveder Valnøddekage

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005447

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk