I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Dyreryg, marineret og grillet Skrevet af: Mogens | Dato tilføjet: 24 Apr 2011
Opført i: Brød & Kager
Ingredienser

Ingredienser: Hel dyreryg ( 2 stk a ca. 800 gr. til denne opskrift)rnrnMariade til dyreryg laves af : rn1 dl. Soyarn1 dl. Citronsaftrn1 dl. Barbeque sovs ( flaske fås i Netto )rn1,5 dl. Brun farinrn1,5 dl. Rødvinrn1 dl. Olie, gerne koldpressetrn1 spsk. Saltrn1 spsk. Peberrn3-4 Fed hvidløg, grofthakketrnMarinaden skal trække køligt i 1 times tid.

Madlavning instruktioner

Fremgangsmåde:rnRyg deles, skæres fri ved ryg benet, fjern sener på begge siderrnkan herefter evt. deles i 2 stykker, så de kan være i marinade fadet.rnLad kødet trække 2 timer i marinaden i køleskab med folie over, bagefter gemmes resten af marinaden til pensling og sovs tilsætning.rnrnVarm Weber kugle grill: indirekte varme fra siderne, rygstykkerne lægges direkte på rist i midten, gerne med dryp bakke under.rnMax. 40 minutter, pensles hvert 15 minut. Kan lige vendes over gløderne til sidst.rnrnKødet skæres i tynde skiver, resten af marinaden kan bruges som smags tilsætning til en vildt sovs lavet på fond.rnrnTilbehør:rnGrillstegte friske majskolber, hasselbagte kartofler eller kartoffelbåde med skrald ( købes evt frosne).rnLav en meget finthakket salat med årstidens grøntsager, så smagsstofferne kommer frem.rnrnStege temperaturer:rnRådyr eller Dådyr er samme. rnKerne temperatur måles med stegetermometer rn60-62 = Rødt rn65-70 = Rosa/Medium rn71-75 = Medium/gennemstegt rnHusk at hvis kødet trækker efterfølgende under folie/viskestykke,rni 20-30 minutter, stiger temperaturen 8-10 grader.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.6/5 (87 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Bededags hveder bolledej II Valnøddekage Bolle dej Arme riddere

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 015676

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk