I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Fasan i portvin Skrevet af: Jeppe | Dato tilføjet: 9 Dec 2010
Opført i: Dyrevildt / Fasan
Ingredienser

2 fasaner
4 skiver parmaskinke
1 dl Al Dente olivenolie
50 g smør
4 fed grofthakkede hvidløg
4 kviste frisk rosmarin
7 friske salvieblade
1 flaske tør hvid portvin
3 dl hønsebouillon
2 dl piskefløde
salt og peber

Madlavning instruktioner

Læg 2 skiver parmaskinke på hvert fasanbryst og bind fast med bomuldssnor.
Brun stykkerne godt på alle sider i olivenolie og smør.
Tilsæt hvidløg og krydderurter og lad dem svitse med i ca. 2 min.
Bland portvin og bouillon og spæd op med ca. 2 dl, så bunden af gryden lige dækkes.
Lad det snurre ved svag varme til væsken er kogt ind. Husk at vende fasanerne med mellemrum.
Gentag proceduren ved at tilsætte lidt væske ad gangen.
Lad det koge ind til al væsken er brugt, - det tager ca.40 min.
Tag fasanerne op og tilsæt piskefløden i den væske, der er tilbage.
Kog op, jævn evt. saucen og smag til med salt og peber.
Vi anbefaler kogte kartofler og stegte kantareller til portvinsfasanen.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.21/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.2/5 (66 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Fasan i flødesauce Fasan med dildcreme Fasan med bacon

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005757

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk