I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter400 g. reelle torsk, 4 stk. à 100 g (helst fra ryggen)
100 g. torsk, f.eks. fra bugen
1 dl. piskefløde
1 æggehvide
salt
peber
1/2 tsk. revet citronskal
8 stk. filodej, af ca. 15x15 cm
smeltet smør
Bland citronskallen i fløden.
Blend torskekød (de 100 g.) med salt og peber.
Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i.
Del 2 filodejplader i to og fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoplader.
Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber.
Pak dejen omkring torsken og pensel med smør.
Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader C og server straks
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Karrysild Kogt torsk Saltindbagt torsk med rosmarin og salvie Kogt torsk med sennepsovs Fiskefrikadeller
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!