I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Nytårstorsk i filodej Skrevet af: Fiskemanden | Dato tilføjet: 26 Dec 2010
Opført i: Fisk
Ingredienser

400 g. reelle torsk, 4 stk. à 100 g (helst fra ryggen)
100 g. torsk, f.eks. fra bugen
1 dl. piskefløde
1 æggehvide
salt
peber
1/2 tsk. revet citronskal
8 stk. filodej, af ca. 15x15 cm
smeltet smør

Madlavning instruktioner

Bland citronskallen i fløden.
Blend torskekød (de 100 g.) med salt og peber.
Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i.

Del 2 filodejplader i to og fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoplader.
Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber.
Pak dejen omkring torsken og pensel med smør.

Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader C og server straks

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.2/5 (60 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Fiskefrikadeller Kogt torsk Karrysild Kogt torsk med sennepsovs Saltindbagt torsk med rosmarin og salvie

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 004591

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk - Fri-tv.dk - Filmet.dk