I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter 1 hel torsk eller anden lys fast fisk, salt (cirka samme mængde som fisken og gerne en salt der ikke er for meget jod i)
1 bdt. frisk rosmarin,
1 bdt. frisk salvie,
4-5 laurbær,
et par citroner,
8-10 persillerødder,
lidt bredbladet persille
Rens fisken og fyld den med krydderurter og et par skiver citron. Læg den i en bradepande oven på et lag salt.
Rør saltet med en lille smule vand, så det er lidt dejagtigt, og dæk så fisken fuldstændig med det.
Bag ved høj varme (gerne omkring 245-250 grader) i 16 minutter pr. kilo fisk. Lad fisken hvile et par minutter.
Skræl, skær og vend persillerødderne med bredbladet persille, olivenolie, salt og peber og bag dem, til de er tilberedte, men stadigvæk har bid.
Bræk saltskorpen op og fjern skindet fra fisken. Anret det fine hvide kød oven på rodfrugterne og dryp med rigeligt olie og citronsaft.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Karrysild Kogt torsk med sennepsovs Kogt torsk Nytårstorsk i filodej Fiskefrikadeller
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!