I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Gløgg Dato tilføjet: 9 Dec 2010
Opført i: Drinks & Drikke / Gløg
Ingredienser

1 fl. rødvin
1 hel kanel
2 stk. hel kardemomme
1/2 citron
85 g. sukker
2 sevilla appelsiner eller pomeranser
12 hele nelliker
100 g. rosiner
100 g. mandler

Madlavning instruktioner

Hæld rødvinen i en emaljeret gryde og læg kanel og kardemomme ved i en lille gazepose.
Varm op til lidt under kogepunktet, sluk under gryden og lad vinen trække under låg ca 5 min. Tilsæt sukker, citronsaft og tynde strimler gul skal af citronen. Stik hele nelliker i de let bitre sevilla appelsiner eller pomeranser og læg dem i en opvarmet bowle sammen med rosiner og hele, smuttede mandler.
Hæld den varme vin over og server gløggen i små glaskrus.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.8/5 (64 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

JØRGENS GLØGG

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 004180

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk - Fri-tv.dk - Filmet.dk