I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Fastelavnsboller Skrevet af: Bageren | Dato tilføjet: 17 Feb 2011
Opført i: Brød & Kager / Højtider
Fastelavnsboller
Ingredienser

Dej:
350 mel
150 g smør
50 g gær
1½ dl mælk
1 æg
½ tsk. salt
2 spsk. sukker

Fyld:
1 æg
1 spsk vaniliesukker
3 tsk. mel
2½ dl mælk
2 spsk sukker

Madlavning instruktioner

Smørret hakkes i melet. Derefter tilsættes sukker og salt.
Gæren opløses i den lunede mælk. Blandes i melblandingen sammen med ægget.
Dejen æltes og hæver 45 minutter.
Imens laves fyldet:
æg, vaniliesukker, mælk og sukker piskes sammen i en gryde og varmes op.
Når det næsten koger tilsættes melet og det koger godt igennem under piskning.

Dejen deles i 16 stykker som rulles ud til firkanter.
Her i kommer du lidt creme og dejen trykkes sammen herom.
Bollerne lægges med sammenføjningen nedad, på en bageplade beklædt med bagepapir, og hæver 1 time!
Skal IKKE pensles!!
Bages ved 225 grader i 10-12 minutter.

Pyntes med glasur.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:
Fastelavnsboller
Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.4/5 (71 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Fastelavnsboller m. creme

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005552

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk