I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter400 g kartofler, skrællede og skåret i ca. 2 x 2 cm terninger
2 hele fed hvidløg
4 dl hønsebouillon
2 tsk olivenolie
1 stort løg
1 rød peberfrugt
0,5 broccoli, delt i buketter
2 æg
5 æggehvider
4 spsk revet parmesanost
salt og peber
Forberedelsestid : 15 min
Samlet tid : 1,5 time
--------------------------------------------------------
Kog kartoflerne og de hele hvidl?gsfed i hønsebouillon ca. 10 min. Hæld væden fra, men gem ca. 1/2 dl bouillon. Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle og hvidløgene. Opvarm ovnen til 200 grader.
Opvarm olien i en stor stegepande, som kan tåle at komme i en varm ovn, og svits finthakket løg og hvidløg 5 min. Tilsæt grofthakket peberfrugt, kartofler og broccoli og svits yderligere 5-6 min.
Pisk hele æg, æggehvider, parmesanost, bouillonen fra kartoflerne, salt og peber med en gaffel i en skål. Hæld det over grønsagsblandingen og bag frittataen i 4 min. eller indtil bunden er fast. Stil panden i ovnen og lad den bage yderligere 7 min. eller til den er gennemstegt.
Serveres straks fra panden.
--------------------------------------------------------------------------------
Energi pr. person : 1088 KJ (260 kcal)
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Gryderet med oksekød og bønner 4 per Citronmarineret oksekød i pitabrød Efterårsgryde Amager gryde
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!