I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Kråsesuppe Skrevet af: Kim | Dato tilføjet: 8 Dec 2010
Opført i: Indmad
Ingredienser

1 gang kråser fra 4 kyllinger eller en and/gås

suppevisk og suppeurter
1 liter vand
2 bouillonterninger
evt. salt
2 spsk. sukker
1/2 dl. eddike
2 æbler
100 g. udblødte svesker
125 g. melboller

Madlavning instruktioner

De rengjorte kråser, på nær hjerte og lever dækkes med kogende vand og koges med krydderier og suppevisk ca. 1 1/2 time. Urter, hjerte og lever koges med 1/2 time til sidst. Suppen sies fra. æblebåde og svesker koges knapt møre i suppen. Suppen smages til sursødt. Melboller og ituskårne urter varmes i suppen, der serveres med kråserne til.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.37/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.4/5 (51 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Ingen Opskrifter - prøv igen senere

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005714

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk - Fri-tv.dk - Filmet.dk