I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter2.5 dl. Sødmælk
25 gram Gær
0.5 gram Safran
100 gram Margarine
500 gram Hvedemel
4 spsk. Sukker
0.5 tsk. Salt
1 æg
Pynt:
1 æg
Korender eller rosiner
Pensling:
1 æg
Smelt smørret og bland med mælken. Varm blandingen op til den er lunken ca. 37°C. Smuldre gæren i en skål og bland med lidt af den lunkne væske. Rør til gæren er opløst. Rør stødt safran i, sukker og sammenpisket æg. Bland så hvedemel i (gem lidt mel til udrulningen) og ælt til du får en jævn og smidig dej.
Hæver ca. 30 min.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 10 stykker. Tril dejen i fingertykke pølser og form som et S og pyntes med rosiner. To eller flere kan lægges over kors.
Efterhæver på pladen ca. 15 min.
Bagetid 10-15 min ved 225 grader.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Brændte mandler æbleskiver Pebernødder Risgrød Risengrød
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!