I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter 225 gram mel
180 gram smør eller margarine
100 gram sukker
1 æggeblomme
Pynt:
1 æg
kanelsukker
Fedtstoffet hakkes i melet.
Tilsæt sukker og æggeblomme.
ælt dejen sammen med varmen fra dine hænder.
Dejen stilles koldt i 30 minutter.
Rul dejen til en pølse på tykkelse med en gammeldags 5 krone.
Skær pølsen ud i skiver.
Jødekagerne ligges på en bagepapirbelagt plade.
Pensel jødekagerne med et sammenpisket æg.
Drys med kanelsukker ovenpå.
Jødekagerne bages i 4-6 minutter på 225 grader.
Der er til ca. 35-40 stk Jødekager
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Korendekager Pebernødder Vanillekranse Vaniljehorn Pebernøder uden æg
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!