I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter500 g kalkun til wok (strimler)
gul karrypasta
1 dåse kokosmælk
4 stk snittede porre
300 g små broccolibuketter
1 peberfrugt
frisk koriander
rapsolie til stegning
1 pose pinjekerner
salt og peber
Rist pinjekernerne på en tør pande.
Varm olien i en wok og rist kødet i 2 minutter. Tilsæt karrypasta og kokosmælk.
Lad det simre i yderligere 5 minutter.
Tilsæt snittede porre, peberfrugt og broccolibuketter. Krydr med salt og peber.
Når grøntsagerne er møre tilsættes friske koriander og pyntes med de ristede pinjekerner.
Retten serveres rygende varm –evt. med kogte ris.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori: Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!