I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Braiseret kalvespidsbryst Skrevet af: Trine | Dato tilføjet: 5 Dec 2010
Opført i: Oksekød / Kalvekød
Ingredienser

1000 g. kalvespidsbryst
2 gulerødder
3 stængler blegselleri
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille bdt. bredbladet persille

500 g. kartofler
6-8 porrer
2 soltørrede tomater
100 g. grønne oliven uden sten
2 spsk. capers
lidt bredbladet persille (tages fra bundtet)
salt
peber

Madlavning instruktioner

Læg kalvespidsbrystet i en rummelig gryde og hæld vand i så det dækker kødet. Bring derefter gryden i kog.

Mens gryden varmes op, renses grøntsagerne, gulerødder, blegselleri, løg, hvidløg og persille, hvorefter de hakkes groft. Skræl også kartoflerne og rens porrerne, men de skal ikke bruges endnu.

Når gryden med kalvespidsbrystet koger, kommes de grofthakkede grøntsager i sammen med lidt salt. Lad nu det hele simrer en times tid, husk at skumme urenheder af undervejs. Når kødet har kogt ca. 1 time, tages det op og lægges i en bradepande.

Hæld væden (fonden) fra kogningen gennem en si over i en anden gryde, grøntsagerne skal ikke bruges mere. I den nye gryde med væden koger du nu kartoflerne i 5 minutter. Herefter hælder du både væden og kartoflerne over i bradepanden til kalvespidsbrystet.

Tænd ovnen på 180 grader og lad den blive varm. Skær de rensede porrer i aflange stykker. Skær de soltørrede tomater ud i strimler og kom begge dele i bradepanden sammen med de 100 g. grønne oliven og 2 spsk. capers, fordel det hele pænt.

Dæk så bradepanden med et stykke stanniol og sæt den i den nu 180 grader varme ovn i 15 minutter. Når tiden er gået tages spidsbrystet op og skæres i pæne skiver. Smag saucen til med salt og peber, kom indholdet over i en skål og drys med det sidste af persillen og server med det samme med skiverne af kalvespidsbrystet

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.61/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.6/5 (57 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Osso Buco med Risotto Milanese Seekhkebab Kalvekoteletter i gorgonzolasauce

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005768

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk - Fri-tv.dk - Filmet.dk