I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Chokolade og kikse kage Skrevet af: Mande Kokken | Dato tilføjet: 7 Dec 2010
Opført i: Brød & Kager / Kiks
Ingredienser

3 bægre hele pasteuriserede æg
125 gr. kakao
200 gr. flormelis
250 gr. palmin
1 pakke firkantede vanille kiks

Madlavning instruktioner

Palminen smeltes over svag varme og afkøles let.

Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.

Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.

I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks. Der skal startes og sluttes med kakaomasse.

Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.

Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier. Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses), og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.3/5 (68 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Kiksekage

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005729

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk