I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste OpskrifterVareforbrug til 4 personer:
3 hårdkogte æg
1 ds. Tunfisk i olie Ca. 200 g
1 bdt. Radiser
½ salathoved
2 spsk. Hakket persille eller karse
citron både
Marinade:
2 spsk. Olie
1 spsk. Citronsaft
1 spsk. Vand
salt, peber
1 tsk. Reven peberrod
1) æggene pilles og hakkes
2) Tunfisken afdryppes og deles i mindre stykker
3) Radiserne renses og skæres i skiver
4) Salaten skylles, tørres og skæres i strimler
5) Olie, citronsaft og vand røres til en marinade, der smages til med salt peber og peberrod
6) æg, tunfisk og radiser blandes forsigtigt i marinaden
7) Den strimlede salat lægges i asietter, og fyldet fordeles heri
8) Drys med hakket persille eller karse og garnér med citron både.
Der serveres brød og smør til.
Tilberedningstid: Ca. 20 min.
Tunfiskesalat med radiser og æg, krydret med peberrod er en god afveksling til en så billig råvare som tunfisk. Retten kan varieres ved at tilsætte hakkede, syltede rødbeder - ganske vist bliver retten rød, men smagen er fin. Tilsættes rødbeder, udelades citronsaften i saucen.
Frysning: Salaten er ikke fryse egnede.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Lufttørret svinekam med grov oliventapenade Sød-sur østersølaks Rognpostej Laksetartar og råmarinerede grønne asparges Tunfisk-snitte
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!