I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter800 g. laksefilet med skind
1 kg. nye kartofler
1 bdt. friske grønne asparges
Marinade:
Skal og saft fra 2 limefrugte
1 citron
saften af en appelsin
1 dl. olie
4 spsk. Xing Fu soyasauce
Dip:
350 g. røgeost uden kommen
1.5 dl. Engholm Fraiche 9%
salt
peber
hakket purløg
Marinade:
Skal og saft limefrugter, citron, appelsin røres sammen med olie og soyasauce.
Laksen marineres 1/2-1 time i køleskabet.
Grillen pensles med olie, inden fisken kommes på. Grillen skal være godt varm, og fisken skal ligge med skindsiden nedad.
Efter ca. 5 minutter vendes fisken forsigtigt og grilles ca. 5 minutter yderligere. Laksen er færdig, når kødet er fast.
Røgeost-dip-sauce: rnRøgeost røres med creme fraiche og smages til med salt, peber og hakket purløg. rnrnSkær evt.
lidt af det nederste af aspargeserne og kog dem i letsaltet vand 8-10 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af, evt. over damp med et rent viskestykke på.
Kog kartoflerne.
Laksen anrettes med skindsiden nedad. Server dampende varme nykogte kartofler og grønne asparges til.
Tips:
Den marinerede laks kan ligeledes pensles med olie og lægges i et ildfast fad, med skindsiden nedad.
Bages i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter til den er fast i kødet.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori: Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!