I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter4 Laksesteak
1 bdt. Dild, frisk
1 Citron.
Salt 1 tsk.
Peber
1 tsk. Basilikum, tørret
1 tsk. Balsamico, lys
1 dl. Hvidvin. tør
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram.
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten af dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes.
Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader .
Derefter 200 grader i 20 minutter.
Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Grillet laks med nye kartofler
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!