I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Hvidvinsdampet laks Dato tilføjet: 9 Dec 2010
Opført i: Fisk / Laks
Ingredienser

4 Laksesteak
1 bdt. Dild, frisk
1 Citron.
Salt 1 tsk.
Peber
1 tsk. Basilikum, tørret
1 tsk. Balsamico, lys
1 dl. Hvidvin. tør
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram.

Madlavning instruktioner

Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten af dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes.

Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader .
Derefter 200 grader i 20 minutter.

Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.3/5 (83 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Grillet laks med nye kartofler

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 008211

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk