I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Albansk lammelever Skrevet af: Josef | Dato tilføjet: 8 Dec 2010
Opført i: Indmad / Lever
Ingredienser

5-600 g. lammelever
3-4 løg
1 bundt persille
3 spsk. mel
1 tsk. edelsüs-paprika
4 spsk. olie
salt
sort peber

Madlavning instruktioner

Løgene pilles og skæres i små stykker. Persillen vaskes, slynges tør og hakkes godt. Begge dele røres godt sammen i en skål med salt og peber og blandingen tildækkes og sættes til side.

Leveren befris og sener og skæres i godt 1 cm. store stykker. Melet blandes med paprikaen i en dyb tallerken og heri vendes leverstykkerne.

Varm olien op på en stegepande og steg leverstykkerne sprøde under hyppig vending i ca. 5 min. Tag panden af varmen, rør løgblandingen i og server retten med det samme.

Hertil passer ristet brød og salat af røde, grønne og gule peberfrugter

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.51/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.5/5 (57 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Vildtleverpostej Leverpostej Juleleverpostej Kalvelever med bacon Stegt kalvelever

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 004820

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk - Fri-tv.dk - Filmet.dk