I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Lammeleverpostej Skrevet af: Knud | Dato tilføjet: 8 Dec 2010
Opført i: Indmad / Lever
Ingredienser

75 g. margarine
125 g. mel
1/2 l. mælk
375 g. spæk (evt. lidt mindre)
750 g. lammelever
1 løg
1 æg
1/2 tsk. sukker
1 tsk. allehånde
1 tsk. peber
3 tsk. salt

Madlavning instruktioner

Der laves en opbagning af margarine, mel og mælk. Spæk, lever og løg køres 2 gange gennem kødhakker og blandes i opbagningen. æg og krydderier røres i. Bages i vandbad ca. 1 1/2 time ved 200 grader.

Serveres lun med ristede champignon og bacon til groft brød.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (1):

Hvordan laver man et vandbad ved 200 grader? Efterladt af: Troels (24 Oct 2013)

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.4/5 (77 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Stegt kalvelever Albansk lammelever Leverpostej Levergryde Juleleverpostej

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 014043

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk