I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter75 g. margarine
125 g. mel
1/2 l. mælk
375 g. spæk (evt. lidt mindre)
750 g. lammelever
1 løg
1 æg
1/2 tsk. sukker
1 tsk. allehånde
1 tsk. peber
3 tsk. salt
Der laves en opbagning af margarine, mel og mælk. Spæk, lever og løg køres 2 gange gennem kødhakker og blandes i opbagningen. æg og krydderier røres i. Bages i vandbad ca. 1 1/2 time ved 200 grader.
Serveres lun med ristede champignon og bacon til groft brød.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Hvordan laver man et vandbad ved 200 grader? Efterladt af: Troels (24 Oct 2013)
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Albansk lammelever Stegt kalvelever Leverpostej Levergryde Vildtleverpostej
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!