I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Leverpostej Skrevet af: Knud | Dato tilføjet: 8 Dec 2010
Opført i: Indmad / Lever
Ingredienser

OPBAGNING:
750 gram smør
1 kilo groft rugmel
4 liter sødmælk

KRYDDERI:
8 tsk. stødt sort peber
16 tsk. groft salt
4 tsk. sukker
8 tsk. stødt allehånde
3 tsk. stødt muskat

INDHOLD:
6 kilo kalvelever
3 kilo spæk
8 store løg
8 fed hvidløg
2 spsk. ansjoser
½ bundt frisk salvie
12 æg (ca. 700 gram)

Madlavning instruktioner

Smelt smør. Tilsæt rugmel. Rør. Tilsæt mælk 1 liter af gangen. Rør.

Kør lever, spæk, hvidløg, løg og salvie igennem kødhakker. Tilsæt kryderblanding og rør godt igennem.

Tilsæt dette til opbagningen. Rør. Tilsæt æg. Rør.

Når massen er rørt godt sammen hældes det hele i aluforme (1 liters forme).

Ovn forvarmes 170 grader.
Aluforme sættes i gastrobakker, der hældes vand i gastrobakker og det hele bages i ca. 90 minutter.

Bagetid kan variere meget! Kontrol efter 80 minutter er en god ide.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.3/5 (61 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Lammeleverpostej Vildtleverpostej Levergryde Juleleverpostej Albansk lammelever

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005318

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk