I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Stegt kalvelever Skrevet af: Trine | Dato tilføjet: 5 Dec 2010
Opført i: Indmad / Lever
Ingredienser

4 skiver kalvelever (175 g pr. og ca. 2 cm tykke)
Mel til pudring
1/4 l. piskefløde
3 skalotteløg
1 dl. sherryeddike
1 lille bdt. estragon (fransk)
olivenolie (til stegning)
salt
peber

½ kg. nye gulerødder med top
15 g. smør
salt
sukker
1 bdt. kørvel
½ kg. nye kartofler

Madlavning instruktioner

Leverskiverne pudres med mel og krydres med salt og peber. På en pande steges skiverne svagt rosa i olivenolie over svag varme - 5 minutter på hver side. Leverskiverne tages af panden og stilles tildækket, og i den samme olie sauteres de finthakkede skalotteløg. Når løgene er sauterede, kommes vinaigren på, og der koges ind, til denne næsten er helt fordampet. Så hældes piskefløden på, og der koges ind til passende sauce konsistens. Estragon hakkes fint og kommes i saucen. Ved servering anrettes leverskiverne på et fad, og saucen hældes over.

Inden da renses gulerødderne (lad 1 cm af toppen blive siddende) og lægges i en gryde. Kom koldt vand ved, så det står halvt op om gulerødderne. Kom smørret ved og giv det hele et knips salt og et knips sukker. Lad det koge ind over rask varme til sukkervandet og smørret "glaserer" gulerødderne. Anret dem på et lille fad og drys dem med finthakket kørvel.

Retten serveres med nye kartofler

Forslag:

Mange mennesker synes ikke om stegt lever. Men prøv at stege den rigtigt. Indeni skal leveren være svagt rosa - den må ikke blive tør og slet, slet ikke være rå. Begge dele er lige uheldigt. Følg stegetiden i opskriften, så bliver leveren lige, som den skal være. Lever bør altid serveres varm og frisk tillavet.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.4/5 (61 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Juleleverpostej Leverpostej Lammeleverpostej Kalvelever med bacon Levergryde

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005464

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk