I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter 350 g. dyrelever
300 g. kalvelever
350 g. spæk hakket 2 gange
2 store løg
2-3 ansjoser
2 æg
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
1 tsk. peber
1- 2 tsk. allehånde
1 spsk. sød paprika
1 tsk. stødte nelliker
75 g. hvedemel
75 g. smør
1 dl. sødmælk
efter valg
2-4 stk. hvidløg
eller grofthakket oliven
eller 5-10 knuste enebær
eller grofthakket bacon
eller grofthakket svampe
Leveren hakkes 2 gange sammen med løg og ansjoser i en kødhakkemaskine.
Smørret smeltes, og man bager nu op med mel og mælk, til det er en tyk masse, og heri kommer man det hakkede spæk og rører godt i det, til spækket et smeltet.
Kom nu den hakkede lever, op i opbagningen, du lige har lavet, tilsæt krydderierne og æggene og bland det godt, hvorefter det mældes op i bakkerne eller en smurt form.
Postejen bages i en forvarmet ovn ved ca. 190 grader C i ca. 1 time normal ovn ved varmluft 160 grader C i ca. 45 minutter.
Lad den færdige postej afkøle.
Serveres lun med Bacon, Champignon, Rødbeder
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Leverpostej Lammeleverpostej Kalvelever med bacon Albansk lammelever Stegt kalvelever
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!