I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter 1 fed hvidløg
reven skal af ½ citron
3 spsk hk. persille
50 g fedtstof
salt og peber
8 store kammuslinger
1 æg
lidt rasp
vindruekerneolie til dybstegning
3 dl blandet salat
Knus hvidløget og bland det med citron og persille ind i fedtstoffet, og det stilles koldt.
Kammuslingerne vendes i æg og rasp og dybstegte i den opvarmede olie til overfladen er sprød (ca. 3 min.). Citronsmørret smeltes i en lille gryde og det hældes over kammuslingerne der er anrettet på salatblade.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Ingen Opskrifter - prøv igen senere
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!