I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Dybstegte kammuslinger Skrevet af: Matte | Dato tilføjet: 5 Dec 2010
Opført i: Skaldyr / Muslinger
Ingredienser

1 fed hvidløg
reven skal af ½ citron
3 spsk hk. persille
50 g fedtstof
salt og peber
8 store kammuslinger
1 æg
lidt rasp
vindruekerneolie til dybstegning
3 dl blandet salat

Madlavning instruktioner

Knus hvidløget og bland det med citron og persille ind i fedtstoffet, og det stilles koldt.

Kammuslingerne vendes i æg og rasp og dybstegte i den opvarmede olie til overfladen er sprød (ca. 3 min.). Citronsmørret smeltes i en lille gryde og det hældes over kammuslingerne der er anrettet på salatblade.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.34/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.3/5 (67 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Ingen Opskrifter - prøv igen senere

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005857

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk