I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Pizza med fire slags fyld Dato tilføjet: 9 Dec 2010
Opført i: Pizza
Ingredienser

Dej:
500 gram Hvedemel
2.5 dl. Vand
25 gram Gær
1 spsk. Olivenolie
1 spsk. Sukker
2 tsk. Salt

Sauce:
300 gram Løg
1 spsk. Olivenolie
1 fed Hvidløg
1 ds. Hakkede tomater
Salt 1 tsk
Peber
Timian, tørret
Oregano, tørret
Basilikum, tørret
Chili stærk, stødt

Fyld:
50 gram Champignoner
75 gram Skinkestrimler
75 gram Peberroni
0.5 Grøn peberfrugt
100 gram Bladselleri
150 gram Tun i olie.
150 gram Oksekød
1 spsk. Olivenolie
0.5 Grøn peberfrugt
200 gram Revet ost, mozzarella 45+

Madlavning instruktioner

Dej:
Opløs gæren i vandet. Bland resten sammen med det lunkne vand, gem dog mel til at ælte på.

ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under et rent viskestykke ca. 30 minutter.

Sauce:
Løg og hvidløg snittes fint og svitses i olivenolie. Dåsetomaterne blendes og hældes ved. Tilsæt salt og peber, masser af timian og basilikum samt lidt oregano. Smag til med lidt stærk chilli. Chilli smagen må gerne være lidt stærk men absolut ikke dominerende. Lad sovsen småsimre i en times tid ved lavt blus. Det giver en god konsistens på sovsen.


Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i en smurt bradepande, og kanten foldes ned en gang hele vejen rundt.

Saucen smøres jævnt ud over dejen.

Det hakkede oksekød brunes på panden i lidt olie, en rest af tomatsauce kan blandes i eller fordeles over kødet.

De fire slags fyld fordeles i felter på bunden og der drysses ost over.

Bages i forvarmet ovn i 20-25 min. ved 200 grader.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.4/5 (58 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Fedtfattig pizza Pizzasnegle Choco pizza Deep Pan Pizza med chorizo Pizza med Oksekød og Cheddar

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005723

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk