I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter4 dådyrmedallioner
1 selleriknold
300 g svampe, fx kantaller og østershatte
1-2 l mælk
salt, peber
frisk kørvel
1 fed hvidløg
500 g små kartofler
2-3 dl mørk fond, fx Oscar
1 æg
2 skalotteløg
smør
andefedt
Selleri i tern koges møre i mælk og det hele blendes med æg, salt og peber.
Puttes i timbaleforme og bages i ca. 20 minutter ved 180 grader.
Kog og pil de små kartofler og steg dem gyldne i andefedtet.
Brun dådyrmedallionerne i smør på en hed pande.
Skru ned for varmen og lad dem stege yderligere nogle få minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Rens svampene og rist dem på en varm pande til de er gyldne.
Tilsæt nu finthakket skalotteløg og hakket kørvel, samt et presset fed hvidløg.
Hæld fonden på panden og lade den koge ind.
Tag panden af varmen og pisk små tern af koldt smør i saucen, ca. 30 g.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Helstegt dyreryg Dyrekølle Grydestegt dyrekølle m/vildtkompot Rullepølse med slaget fra et rådyr eller Buk
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!