I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter2 kg dyrekølle
hvidløgssalt
peber
paprika
smør
10 dl. bouillon
Sauce:
5 dl. piskefløde
1 spsk. mel
salt
peber
tyttebærsyltetøj
Vildtkompot:
300 g. grønne bønner
3 stilke blegselleri
50 g valnødder
1 lille klase blå vindruer
smør
Gnid køllen med krydderier. Brun den på alle sider i rigeligt smør. Hæld bouillonen over så køllen er halvt dækket. Steg den under låg i ca. 1 time. Vend 3-4 gange undervejs.
Sluk og lad køllen trække i skyen et par timer - gerne mere.
Umiddelbart før servering koges køllen op i gryden til den er gennemvarm. Tag den op og pak den ind i alufolie og et vådt viskestykke.
Sauce:
Kog skyen ind, tilsæt fløde, smag til med salt og peber samt tyttebærsyltetøj.
Vildtkompot:
Sautér bønner, fintsnittet blegselleri, nødder og druer i smør.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Dådyrmedallion med svampesauce Rullepølse med slaget fra et rådyr eller Buk Dyrekølle Helstegt dyreryg
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!