I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Rullepølse med slaget fra et rådyr eller Buk Skrevet af: Mande Kokken | Dato tilføjet: 24 Apr 2011
Opført i: Dyrevildt / Rådyr
Ingredienser

Løg
Persielle
Salt
Peber

Madlavning instruktioner

Slaget udbenes og skæres til et reelt stykke.
Der drysses salt og peber ud over slaget.
Løgene hakkes og drysses ligeledes ud over slaget.
Persillen plukkes og skylles godt hvorefter det drysses over de hakkede løg.
Slaget rulles nu forsigtigt sammen og snøres med kød snor.
Rullen koges 1 time i saltede vand evt lidt hele enebær med i vandet.
Herefter tages det op med det samme og ligges i en presse.

Husk at komme en frostpose der er klippet op, ned i pressen og rundt om rullen, så løber saften ikke ud.
Pressen står nu et døgn i køleskab, hvorefter pressen løsnes og den lækreste rullepølse af rådyr kan nydes.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.35/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.3/5 (89 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Dådyrmedallion med svampesauce Helstegt dyreryg Dyrekølle Grydestegt dyrekølle m/vildtkompot

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 017437

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk