I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
hjemmelavede Ravioli Skrevet af: Matte | Dato tilføjet: 5 Dec 2010
Opført i: Pasta & Nudler / Ravioli
Ingredienser

Nudler:
250 g. mel
2 æg
1 dessertske olivenolie
1 topske salt

Fyld:
120 g. kalvelever
120 g. svampe eller 30 g. tørrede italienske svampe
1 lille løg
1 lille gulerod
100g. bladselleri
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1-2 spsk. tør hvidvin
100 g. rasp
1 æg
45 g. parmesan ost
peber
salt

Sauce:
1 lille løg
1 spsk. olivenolie
timian
merian
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 spsk. mel
2½ dl. bouillon

Madlavning instruktioner

Sigt melet, lav en fordybning i midten, heri kommes æggene og olivenolien. Drys salt i kanten, og ælt dette til en jævn elastisk dej. Rul den ind i et fugtigt klæde, og lad den hvile et køligt sted i 2-3 timer.

Lav fyldet imens:
Lever og svampe hakkes fint (tørrede svampe skal først ligge i blød ½ time), det samme gælder grønsagerne. Steg det hele i olien. Kom vinen i. Lad det koge nogle minutter, og hak så blandingen fint igen, eller lad den gå gennem kødmaskinen. Kom det i let sammenpisket æg, raspen, osten, lidt salt og peber i, og rør det til en jævn masse.

Rul dejen meget tyndt ud i et rektangel. Del dette i 2. Anbring små mængder fyld med en indbyrdes afstand af 2½ cm. på det ene rektangel. Læg det andet rektangel over, og pres det godt ned, skær det ud i små kvadratiske puder. Hvis dette gøres med en klejnespore med bølgeskær, bliver raviolien mere dekorativ.

Fyld en stor gryde med vand, tilsæt lidt salt, og bring vandet i kog. Kom raviolien i, og lad den simre ved svag varme lige under kogepunktet i ca. 10 minutter. Server den meget varm i suppetallerkner med tomatsauce på, server parmesan ved siden af.

Tomatsauce:
Steg det meget finthakkede løg sammen med timian og merian i olivenolien, kom melet i, og lad det koge et øjeblik, kom så tomatsaucen i, rør godt rundt, og tilsæt bouillonen. Rør videre til saucen er jævn, smag til med salt og peber. Hvis man foretrækker det kan saucen sies og løget fjernes.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.31/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.3/5 (58 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Ingen Opskrifter - prøv igen senere

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 004821

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk