I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter250 g. jasminris
1 spsk. olivenolie
2 bananskalotteløg
½-1 finthakket rød chili (med eller uden kerner alt efter hvor stærkt man kan lide det)
125 g. black tiger rejer
125 g. kammuslinger
15-20 grønskalsmuslinger
2-3 tsk. karry
1 grøn peberfrugt i strimler
2-3 dl. hvidvin
havsalt
friskkværnet peber
evt. bredbladet persille
75 g. peanuts
Risene sættes til at koge, men koges i 2 min. mindre end anvist på posen. Bananskalotteløg og chili sættes over i olivenolie i en sauterpande eller wok. Når løgene er brunede, tilsættes de blandede skaldyr og karry. Efter yderligere et par min. tilsættes grøn peber, og ingredienserne simrer videre.
Når skaldyrene ser ud til at være færdige (efter ca. 10 min. hvis der er optøede), tilsættes de forkogte ris og hvidvin, indtil retten har en god konsistens. Retten smages til med salt og peber og serveres evt. med lidt bredbladet persille på toppen og ristede peanuts, som enten kan være de naturlige eller saltede.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Skaldyrssalat med palmehjerter Skaldyrs salat
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!