I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Brunkager Skrevet af: Mette Clausen | Dato tilføjet: 7 Dec 2010
Opført i: Brød & Kager / Småkager
Ingredienser

250 gram Smør
250 gram Margarine
250 gram Sirup, lys
500 gram Brun farin
7 gram Nelliker, stødt
25 gram Kanel, stødt
20 gram Potaske
1.5 dl. Vand
1000 gram Hvedemel

Madlavning instruktioner

Smør, margarine, sirup og farin smeltes og koges op ganske kort og afkøles så.
Potaske opløses i en kop vand.

Tilsættes resten af ingredienserne. Tril dejen i pølser med en diameter på ca. 4 cm. eller i den størrelse man fortrækker brunkager.

Nu kommer det svære, kagerne skal skæres ud.

I hånden:
Køl dejen i køleskabet mindst et par timer, gerne natten over, skær i så tynde skiver som muligt.

På maskine:
Frys dejen natten over, skær i den ønskede tykkelse, min mormor gjorde det i max 2 mm.

Pynt hver kage med en halv mandel.

Bages ved 175 grader varmluft i ca. 8 minutter.

Der er til ca. 300

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.1/5 (63 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Vaniljekranse

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 005181

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk