I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter500g hakket oksekød
4 spsk olivenolie
2 løg
2 stængler bladselleri
2 gulerødder
2 fed hvidløg
3 spsk tomatpure
½ flaske rødvin
ca. 8 dl oksebouillon
1 bundt bredbladet persille
salt & friskkværnet peber
400g spaghetti
reven parmesan
Varm olien i en rummelig gryde eller en sauterpande & steg kødet 3-4 min, mens der røres i det.
Skræl løg & blegselleri & gulerødder.
Løg & blegselleri skæres i tynde skiver & gulerødderne skæres i tern på ca 2X2 cm.
Pil hvidløgsfeddene & skær dem i tynde, fine skiver.
Kom alle grønsagerne i gryden til kødet. Kom så tomatpureen & den halve flaske rødvin i - & rør godt rundt.
Lad retten simre - uden låg - til rødvinen næsten er fordampet.
Tilsæt så bouillonen, læg låg på gryden & lad saucen småsimre i 2 timer.
Rør i gryden undervejs & tilsæt evt. lidt vand, så saucen ikke koger tør & brænder på.
Når saucen mangler ca 10 min., koges spaghettien i en gryde med masser af letsaltet vand. Kogetiden er ca. 8-10 min, kig på emballagen. Det er vigtigt, at spaghettien kun koger "al dente". På italiensk betyder der: mør men stadig med bid i.
Hæld så vandet fra spaghettien - evt. gennem et dørslag - og vend den ned i gryden med kødsaucen, så det hele er blandet.
Smag til med salt & peber & pynt med finthakket persille. Servering Serveres med massere af friskreven parmesanost.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Spaghetti Bianco Spaghetti Bolognese Bolognese Spaghetti Napolitana Spaghetti med kødsovs
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!