I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Spaghetti Napolitana Skrevet af: Mette Clausen | Dato tilføjet: 7 Dec 2010
Opført i: Pasta & Nudler / Spaghetti
Ingredienser

4 portioner spaghetti
½ rød chilipeberfrugt
1 løg
1 gulerod
1-2 stængler blegselleri
1 bdt. persille
2 fed hvidløg
1 dl. olivenolie
1 kg tomater
2 spsk. smør
150 g mozzarella
frisk basilikum
salt og peber

Madlavning instruktioner

Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod, blegselleri, persille og nogle basilikumblade fint. Svits det hele i olie uden at det tager farve. Skold og flå tomaterne (eller hvis der bruges tomater fra dåse skal de bare dryppe af) Skær tomatkødet i små terninger og kom den i gryden til de andre ingredienser. Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber. Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter. Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland den med friskkogt spaghetti, mozzarella skåret i små terninger og finthakket basilikumblade. Fordel retten på forvarmede tallerkener.

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.2/5 (54 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Spaghetti Bianco Spaghetti med kødsovs Spaghetti Bolognese Bolognese Spaghetti kødsauce

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 006973

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk- Filmet.dk