I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter200 g. røget struds
2 avocado
1-2 aflange radicchio
100 g. rucola
salt
peber
mild olivenolie
balsamico
1 citron
40 g. pinjekerner
1 fed hvidløg
parmesanostflager
20 g. reven parmesanost
Skær kødet i næsten papirstynde skiver og spred dem ud på 4 tallerkener.
Del hver avocado i 6 både, dryp dem med lidt citronsaft, smør dem med olivenolie og grill dem.
Skær radicchio-salaten i 6-8 både og grill dem. Rist pinjekernerne let gyldne i ovnen og blend dem herefter med olivenolie, reven parmesan, hvidløg og lidt citronsaft til en cremet konsistens.
Anret de grillede grøntsager på kødet med rucolasalaten, der lige er vendt med lidt olie, balsamico, salt og peber.
Drys parmesanflager udover og læg pinjekerneolie omkring.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori: Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!