I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter750 g. svinekam
Marinade:
½ tsk. rød farve til fødevarer
2 spsk. vand
3 fed knust hvidløg
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. soyasauce
1 spsk. østerssauce
1 spsk. brun farin
2 cm. reven, skrællet, frisk ingefærrod
½ tsk. kinesiske 5-krydderier
Fjern alt fedt fra svinekødet og læg kødet i et dybt fad.
Marinade:
Pisk alle ingredienser sammen til marinaden og hæld den over kødet. Tag gummihandsker på og gnid marinaden grundigt ind i kødet overalt. Dæk fadet til og lad stå på køl i 2-3 timer eller til følgende dag.
Forvarm ovnen til 200º. Dryp marinaden af og læg stegen på en rist over en bradepande. Sæt stegen i ovnen i 10 minutter. Pensl mere marinade over kødet, skru ovnen ned til 180º og steg videre i 20-30 minutter, til stegen er gennemstegt.
Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 10 minutter. Skær den i tynde skiver og server dem sammen med dampkogte, langkornede ris eller kom kødet i nudelretter, supper eller omeletter.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Ingen Opskrifter - prøv igen senere
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!