I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!

Seneste Opskrifter
Tunmousse Skrevet af: Mette Clausen | Dato tilføjet: 7 Dec 2010
Opført i: Fisk / Tun
Ingredienser

3 ds. Tun i olie.
200 gram Smør
1 dl. Cheasy fraiche 9 %
1 tsk. Citronsaft. friskpresset
0.5 tsk. Salt
Peber

Ristet brød eller flutes
Cherrytomater
Iceberg salat
Brøndkarse
Agurk

Madlavning instruktioner

Hæld olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag til. Fyld moussen i en form ( skyl først formen med koldt vand, så hænger den ikke i ). Stilles i køleskab mindst 1/2 døgn.

Ved servering lægges strimlet iceberg først på tallerken,moussen skåret i skiver ovenpå. Pynt med halve cherrytomater,agurkeskiver og brøndkarse.

Forslag:

Man kan røre en dressing af creme fraiche,frisk purløg,persille. Smages til med salt og peber

Opskrift Billeder - Hover cursoren for at rulle hvis flere billeder:

Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.

Besøgende Kommentarer (0):

Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer

Bedøm denne opskrift:
  • I øjeblikket 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.2/5 (73 stemmer stemmer)

Kommentar til denne opskrift:

For spam forebyggelse, indtaste koden: Code:

Gå til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Ingen Opskrifter - prøv igen senere

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrif Hit - 004154

 


 

Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!



Goldgame.dk - Fri-tv.dk - Filmet.dk