I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter 8 vagtler evt. frosne
40 g. smør/margarine
salt
peber
½ tsk. tørret enebær
2 dl. tør hvidvin
250 g. ustenede grønne druer
10 smuttede mandler
½ tsk. reven citronskal
Tilbehør
Selleri-kartoffelmos og salat á la Waldorf
Se vagtlerne efter evt. efterrenses. Skær vingespidser af. Gnid dem med krydderier. Tænd ovnen. Indstil den på 250 grader. Brun dem i stegegryde, på alle sider. Læg dem i et ovnfast fad med brystet opad.
Kog gryden af med hvidvin, lad det indkoge lidt og hæld det over vagtlerne. Dæk fadet med folie. Sæt det på ovnristen midt i ovnen ved 250 grader i 10 minutter.
Bland druer, mandelsnitter og reven citronskal i skyen. Dæk folie over igen. sluk ovnen. Lad vagtlerne trække 10-15 minutter.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori: Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!