I øjeblikket noteret 349 opskrifter i 135 kategorier!
Seneste Opskrifter3000 g. vildsvinekølle med ben
1 spsk. olie
salt
peber
600 g. løg i både
2 fed grofthakket hvidløg
2 laurbærblade
0.5 tsk. stødt allehånde
5 hele enebær
7.5 dl. rødvin
1 kg rodfrugter f.eks. gulerødder -knoldselleri - persillerod og pastinak
2000 g. søde kartofler i både
1 dl. olivenolie
salt
peber
2 tsk. tørret timian
1 bdt. persille
Brun vildsvinekøllen grundigt i olie, i en stor stegegryde. Tag kødet op og krydr med salt og peber.
Steg løgene, til de er brune, tilsæt hvidløg, allehånde, enebær, rødvin og vildsvinekølle. Læg låg på, og stil gryden i ovnen i 2 timer ved 200 grader.
Vend kødet, kom rodfrugter ned omkring kødet, og læg låg på igen. Sæt gryden i ovnen endnu 1 timer. Tag kødet op og lad det hvile 20 minutter.
Sauce:
Fisk grønsagerne op, sigt saucen over i en lille gryde og jævn den med en smørbolle og smag til med salt og peber. spædes evt. op med lidt piskefløde.
Vend kartoffelbådene i olie og krydr med salt, peber og timian. Læg dem i en bradebande med bagepapir og steg dem i ovnen ved 225 grader, til de er møre, ca. 30 minutter. Vend dem undervejs, så de bliver jævnt gyldne.
Skær kødet i skiver og læg det midt på et stort fad med rodfrugter omkring. Drys med hakket persille og server med kartofler og evt. brød.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 billeder.
Denne opskrift har i øjeblikket 0 kommentarer. Tilføj din egen kommentar i menuen til højre.
Tilføj ny opskrift Kontakt os om denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer version Flydende Konverteringer Vægt Konverteringer Temperatur Konverteringer Gas Mark Tabeller Grønsagers kogetid Længde Konverteringer
Bedøm denne opskrift: Kommentar til denne opskrift:
For spam forebyggelse, indtaste koden:
Code:
Andre opskrifter i denne kategori:
Ingen Opskrifter - prøv igen senere
Opskrift Cloud Tags:
Tak, vil dine kommentarer blive gennemgået snarest!