Rullepølse med slaget fra et rådyr eller Buk : Skrevet af: Mande Kokken | Dato tilføjet: 24 Apr 2011 Ingredienser:

Løg
Persielle
Salt
Peber





Madlavning instruktioner:

Slaget udbenes og skæres til et reelt stykke.
Der drysses salt og peber ud over slaget.
Løgene hakkes og drysses ligeledes ud over slaget.
Persillen plukkes og skylles godt hvorefter det drysses over de hakkede løg.
Slaget rulles nu forsigtigt sammen og snøres med kød snor.
Rullen koges 1 time i saltede vand evt lidt hele enebær med i vandet.
Herefter tages det op med det samme og ligges i en presse.

Husk at komme en frostpose der er klippet op, ned i pressen og rundt om rullen, så løber saften ikke ud.
Pressen står nu et døgn i køleskab, hvorefter pressen løsnes og den lækreste rullepølse af rådyr kan nydes.

Gratis opskrift leveret af: Kokkehuen.dk © 2021
http://www.kokkehuen.dk/: